After Beach på Solterrassen

Visa denna nyhet...

Från och med torsdag 2/7 utökar vi öppettiderna i vår restaurang till 18:00 alla dagar! Efter att sommarbuffén plockas in kl 15:00, kan du njuta av vår härliga barmeny samt lokalt öl och vin i eftermiddagssolen på vår fina uteservering. Nytt för denna sommar är vin på tapp från Arilds vingård samt fatöl från Höganäs Bryggeri. Så häng en extra stund på stranden, du hinner besöka oss när hungern sätter in!

Hybbes Grillåda

Visa denna nyhet...

Välkommen att hämta allt du behöver för en härlig grillmiddag! Vår charkmästare Fredrik Hyberg har satt ihop ett paket bestående av skånsk hängmörad entrecote och vår egen fänkålskorv, tillsammans med vår egen rub, bearnaise och fransk potatissallad samt en het chilisås och en påse chips att snacksa på medan maten ligger på grillen.

245 kr per person, förbeställ på info@hoganassaluhall.se eller 042-342501

Saluhallens Burgarkit

Visa denna nyhet...

Grilla ikväll? Vi har ordnat alla ingredienserna för en härlig burgare! Du får egenmald högrevsfärs i grillvänliga puckar, vårt eget hamburgerbröd, tryffelhollandaise och chilipicklad rödlök samt en het chilisås och en påse chips som snacks till fördrinken, allt detta för 135 kr per person!

Förbeställ på info@hoganassaluhall.se eller 042-342501

Presentlådor

Visa denna nyhet...

Den bästa presenten till vänner och medarbetare!

Vi blandar produkter som tilltalar alla som gillar det goda livet!
I lådan hittar du vår underbara marmelad, knäckebröd, te, kaffe, choklad, kryddor och konfektyr.
I så stor utsträckning som möjligt använder vi oss av det närproducerade, och vi anpassar innehållet efter dina önskemål.

Vid beställning av 10 lådor eller fler lämnas 5% rabatt på det totala beloppet.

Välkommen med er beställning!
info@hoganassaluhall.se

Konstutställning juni-augusti

Visa denna nyhet...

Under sommarmånaderna kommer vi att visa Ann-Sofie Hjertkvists abstrakta tavlor hos oss i restaurangen. Tavlorna är färgstarka och dynamiska och tillför mycket härlig energi. Välkomna till oss på en bit god mat och att titta på konsten.