Hur man ordnar en bra fest. Vilka är de viktigaste ingredienserna? Läs den här guiden där vi berättar vad som är ett måste för en bra fest.

Gör plats för aktiviteter

Det kan vara en bra idé att göra några aktiviteter eller spel under kvällen. “Gissa och grimma” är väldigt roligt – särskilt om du gör egna meningar för att visa upp dig och gissa. Det kan också finnas olika dryckesspel, till exempel den nya klassikern beer pong.

Den coola festen har ofta vattenpipa, så skapa en mysig rökmiljö med plats för alla. Det finns gott om möjligheter att inleda djupa eller roliga samtal. Det kan vara trevligt att ställa ut en eller flera vattenpipor så att folk kan samlas runt dem. På HDshisha.se hittar du ett stort urval av vattenpipor från alla populära märken.

Om du inte är expert på att tända kol till din vattenpipa kan du använda koltändare. Använd inte träkol. Det finns otaliga läckra smaker av tobak för vattenpipa; några av de mest populära är äpple och mynta, och den härliga doften från vattenpipan kommer säkert att locka nyfikna näsor att delta.

Glöm inte de goda drycker

Naturligtvis ska det finnas drycker till en riktig fest, och helst många av dem. Om du inte har råd att släcka alla dina gästers törst är det helt okej att be dem ta med sin egen favoritsprit (och läsk om du vill).

I gengäld kan du ge dem lite snacks; saltpinnar kostar nästan ingenting, så köp några förpackningar av dem. Discount chips smakar jättebra och om du häller dem i en skål märker ingen att det är billiga snacks.

Nu har du en liten guide till det goda partiet – det finns inget annat än att säga: Glad fest!