Det finns ett antal skäl till att man kanske skulle vilja fuska inom Wordfeud. Det är alltid trevligt att se poängen ösa in, och visst uppskattas en vinst hur man än kom åt den. Oavsett om du är någon som eftersöker just Wordfeud fusk eller om du bara vill lära dig en och annan strategi har du härnedan två tips som kan hjälpa dig på traven.

Verktyg som hjälper dig att fuska

Ett första Wordfeud fusk går ut på att besöka sidor som erbjuder ett fuskverktyg. Vad vi mer specifikt syftar på är ett program som tillåter dig att ange vilka brickor du har i din Wordfeud-match och hur långt ordet ska vara. Därefter genererar programmet ett ord som passar in på spelplanen. Detta är en smart lösning för dig som vill vinna utan att behöva fundera kring ett värdefullt ord under någon längre tid.

Givetvis kan du dessutom ta fram en ordlista och leta efter passande ord på det sättet. Wordfeud använder sig av Svenska Akademiens Ordlista, så detta är en bra plats att börja på. Välj det tillvägagångssättet som känns rätt för dig.

Kom ihåg att varje bokstav har sitt eget värde

Nyckeln till att bilda värdefulla ord är att vara medveten om hur mycket de olika bokstäverna är värda. Bokstäver som du sällan stöter på inom det svenska språket ger dig nämligen inte lika många poäng jämfört med vanligt förekommande bokstäver. De som enbart ger 1 poäng är A, D, E, I, N, R, S och T. Å andra sidan kan du kamma hem hela 8 poäng om du använder dig av bokstäverna C, X eller Z.

Vad allt detta innebär är att du kan höja dina vinstchanser utan Wordfeud fusk genom att lägga värdefulla ord på minnet. Slå antingen upp ord på C, X eller Z i en ordlista eller hitta sajter online som listar de bästa orden att använda inom Wordfeud. Ett bra ord på Z som kommer att ge dig hela 18 poäng är Zombie.