Snus är en populär form av rökfri tobak som har funnits sedan början av 1800-talet. Det har sitt ursprung i Sverige men har sedan dess blivit populärt i andra länder som Norge, Danmark och Finland. Ett av de mest populära snusmärkena i Sverige är Iceberg, som är älskat för sin unika smak och konsistens. Låt oss ta en titt på iceberg snus sverige.

Vad är snus?

Snus är en typ av rökfri tobaksprodukt som har sitt ursprung i Sverige för hundratals år sedan. Den finns i två huvudformer – lösa blad eller portionsförpackningar – och placeras under läppen där den släpper ut nikotin i blodomloppet genom absorption i munslemhinnan. Detta skiljer sig från cigaretter, som avger nikotin genom inandning. Eftersom snus inte innehåller några förbränningsprodukter har det färre hälsorisker än rökning och kan användas av personer som försöker sluta röka eller minska sitt nikotinintag med tiden.

Iceberg snus

Iceberg är ett av de mest populära snusmärkena som säljs i Sverige idag. Det skapades av Swedish Match AB och introducerades för första gången för konsumenterna redan 1975. Märket blev snabbt populärt tack vare sin unika blandning av smaker, inklusive enbär, mentol, anis, lakrits och kryddor. Det har också en distinkt konsistens – det är torrare än andra märken och kräver ingen ytterligare fukt före användning. Detta bidrar till att hålla dess smak jämn under hela användningen och gör det lättare för användarna att kontrollera hur mycket nikotin de får i sig med varje portion.

Iceberg erbjuder också två olika sorter – vanlig styrka (8 mg/g) och stark (17 mg/g). Båda innehåller mindre nikotin än många andra märken på marknaden idag, vilket gör dem idealiska för dem som precis har börjat med snus eller som vill minska sitt totala nikotinintag med tiden.

Iceberg är ett av de mest populära snusmärkena som säljs i Sverige idag tack vare sin unika smakprofil och torra konsistens som gör det lättare för användarna att kontrollera hur mycket nikotin de konsumerar vid varje given tidpunkt. Oavsett om du är nybörjare på snus eller letar efter ett alternativ med lägre styrka jämfört med andra märken på marknaden idag kan Iceberg vara precis vad du behöver! Prova det idag!